УЧЕСТВУВАЈТЕ И ВИЕ...
Регистрирајте се и станете директен учесник во креирањето на Туристичката карта на Македонија. Пишувајте за приказни кои ги знаете, или пак сте ги чуле од некој друг. Споделете рецепти за традиционални јадења, за обичаи, фестивали и настани, како и за места каде македонскиот турист ќе може да преспие, да јаде, да посети некоја интересна содржина или да купи локален сувенир, во согласност со Како се користи Истражи ја Македонија , Услови за употреба и Приватност. Ве очекуваме да ни пишете на urednik@istrazijamakedonija.com.mk...